sonoo > ambachten > Wat is zijn sommige soorten Papercrafts?

 • Wat is zijn sommige soorten Papercrafts?


 • Papercrafting is rond een lange, lange tijd. Er zijn vele soorten van Papercrafts, soms gespeld papier ambachten, die allemaal zijn niet alleen eenvoudig en leuk, maar ook rijk aan geschiedenis en een uniek oorsprong. In feite waren papercrafting ideeën daadwerkelijk beïnvloed door een verscheidenheid van culturen. De meeste technieken Papercraft kwam gewoon als een creatief middel voor het decoreren van toen luxe-artikelen waren schaars. Andere Papercrafts begon als een manier om tijd te passeren. Naarmate de tijd verstreek, meer en meer Papercraft activiteiten werd populair hobby's, sprankelende creativiteit in zowel jong en oud.

  Holiday Papercrafts zijn een van de meest voorkomende vormen van papercrafting activiteiten. Deze Papercrafts gebruiken een verscheidenheid van papieren bronnen, uit de krant en papieren zakken voor de bouw papier en zelfs vloeipapier. Alles van papier poppen om ketens samen kunnen worden vervaardigd uit papier en gebruikt als krans voor vakantie decoreren. Feestelijke ornamenten kan worden gemaakt van papier en bungelden van kerstbomen. Zelfs papieren kegels hebben een plaats in vakantie papercrafting, hing in plaats van kousen en gevuld met lekkernijen.

  Cadeauverpakking ook kan worden gemaakt met Papercrafts. Of het nu voor vakantie, verjaardagen of andere speciale gelegenheden, cadeau verpakking is een populaire en leuke papercrafting activiteit. Met decoratieve raakt, kunt krant maken aantrekkelijke geschenkverpakking. Papieren zakken kunnen worden aangekleed en gebruikt voor de verpakking geschenken ook. Gebruik van voedsel kleuren en vloeipapier, kleurige tie-dye effecten kunnen worden gecreëerd. Eenmaal gedroogd, wordt het heel indrukwekkend als inpakpapier.

  Card maken is een andere vorm van Papercraft. Kaarten van alle soorten kunnen worden vervaardigd uit diverse materialen papier. Een van de meest populaire soorten kaarten maken Papercrafts staat bekend als papier Tole. Met dit soort papercrafting, drie-dimensionale beelden worden gemaakt. Met behulp van verschillende prints en uitsparingen zijn deze gelaagde strategisch op een kaart om de gewenste afbeelding of indruk.

  Zodra beschouwd als "kunst arme man, 'decoupage is sindsdien uitgegroeid tot een populair type papercrafting. Decoupage Papercrafts worden meestal gebruikt voor het maken prachtige, decoratieve effecten op meubels en andere voorwerpen. Deze vorm van Papercraft impliceert lijmen papier uitsparingen op een object en die ze met vernis of lak. Bijna elk type papier kan worden gebruikt. Items kunnen zelfs ouder voor een grotere belangstelling door thee of koffie.

  Andere interessante papercrafting technieken zijn marmering en Quilling. Marmering impliceert het gebruik van gekleurde watergedragen verf marmer effecten op de stukken van dik, wit papier te maken. Quilling Papercrafts maakt gebruik van dunne vellen papier, die zijn gevouwen of opgerold aan verschillende vormen of plaatjes. Scrapbooking wordt ook beschouwd als een populaire papercrafting activiteit. Scrapbooking Papercrafts kan op soortgelijke tole-achtige effecten met behulp van diverse uitsparingen en andere versieringen aan een 3-D impressie te maken.

  Veel soorten Papercrafts afkomstig zijn uit andere culturen. Twee populaire voorbeelden zijn origami en papier mache. Origami is de Japanse kunst van papier vouwen met behulp van gespecialiseerde papier in diverse kleuren en texturen. Tal van vormen en objecten kunnen worden gemaakt met behulp van origami. Een ander interessant Papercraft van Chinese oorsprong is papier mache, waarbij voor de verschillende gevormde voorwerpen met stroken papier en plakken.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝