sonoo > diversen > Wat is een vaatverwijdend?

  • Wat is een vaatverwijdend?


  • vaatverwijders zijn een grote groep van medicijnen en andere stoffen die kunnen helpen de bloeddruk verlagen en worden gebruikt om enkele van de symptomen van congestief hartfalen te behandelen. Ze zijn meestal niet de eerste behandeling voor die mensen die gewoon last heeft van hoge bloeddruk, omdat ze kunnen hebben tal van bijwerkingen. Toch zijn ze vaak voorgeschreven in combinatie met andere geneesmiddelen te beheersen een verscheidenheid van hart-en vaatziekten symptomen.

    wezen, een vaatverwijdend werkt op de spieren rond de bloedvaten en /of slagaders om ze te laten ontspannen, waardoor de bloedvaten te openen of verwijden. Dit zorgt voor een gemakkelijker doorgang voor vloeiende bloed, en kunnen helpen verminderen hart werkdruk. Sommige van deze medicijnen werken alleen op de slagaders en de arteriële dilatatoren worden genoemd, en anderen werken aan de gladde spieren omliggende aders en heten veneuze dilatatoren. Meer gebruikelijk is voor een vaatverwijdend middel om zowel aders en slagaders en dit soort invloed heet een gemengd dilatator.

    Deze medicijnen zijn niet alleen beschreven door de vraag of ze werken op de aders, slagaders of beide. Een vaatverwijder wordt ook geclassificeerd door hoe het werkt om haar doel te bereiken. Dit is waar het wordt een hele uitdaging om te proberen om de vele medicijnen begrijpen dat op zijn minst gedeeltelijk resulteren in vasodilatatie, en het is ook belangrijk om te beseffen dat veel van deze medicijnen worden gebruikt voor meer dan een doel en voeren meer dan een actie op het hart . Nitraten zijn vaatverwijders, bijvoorbeeld, maar ze kunnen ook helpen bij de behandeling van angina pectoris. Andere soorten medicijnen die ervoor zorgen dat sommige vasodilatatie omvatten enkele diuretica, calciumantagonisten, ACE-remmers, alfa-blokkers, en angiotensine II-blokkers.

    Elk van deze klassen van medicijnen zal optreden op verschillende manieren. ACE-remmers en angiotensine-II-blokkers veranderen de manier waarop het lichaam gebruikt angiotensine II. De voormalige blokkeert de productie en de laatste voorkomt dat het mechanisme ervan in spieren. Beide types van medicatie, door op te treden dit orgaan geproduceerde chemische, veroorzaakt verwijding van de bloedvaten.

    Artsen bepalen of en welk type van vaatverwijdende passend is afhankelijk van vele omstandigheden. Deze geneesmiddelen worden vaak genomen voor het leven nadat zij in eerste instantie zijn voorgeschreven, hoewel sommige worden gebruikt op een korte termijn. Een vaatverwijder niet genezen, maar kan helpen verlichten de symptomen van hoge bloeddruk en congestief hartfalen. Gezien de grote verscheidenheid aan geneesmiddelen die vallen in deze klasse, zou het onmogelijk zijn om alle mogelijke bijwerkingen lijst. Enkele van de meest waarschijnlijke bijwerkingen geassocieerd met deze geneesmiddelen zijn hoofdpijn, maagklachten, chronische hoest, duizeligheid en veranderingen in het hartritme.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝