sonoo > geschiedenis > Wat is een benzodiazepine?

 • Wat is een benzodiazepine?


 • Een benzodiazepine is een geneesmiddel dat behoort tot een groep van geneesmiddelen gewoonlijk kalmerende middelen die worden voorgeschreven voor angst en slapeloosheid. Als de aanbevolen dosering voor de verdoving wordt overschreden of een benzodiazepine wordt genomen voor langer dan voorgeschreven, afhankelijkheid en tolerantie kan leiden. Tolerantie verwijst naar het lichaam wennen aan dosissen van een geneesmiddel en dit veroorzaakt een noodzaak voor hogere bedragen of meer frequent gebruik van de stof om dezelfde effecten te krijgen. Drugsverslaving is verslaving aan een stof. Xanax ®, Valium ® en Librium ® zijn drie van de meest bekende benzodiazepines.

  Librium ®, of chloordiazepoxide, wordt de vroegste benzodiazepine. Het werd opgericht in 1954 door Dr Leo Sternbach, een Oostenrijkse wetenschapper. Sternbach dienst was van de Hoffmann-Laroche pharmacuetical bedrijf en had genoemd zijn drug "Ro-5-0690 ', maar liet het drie jaar alvorens terug te gaan naar het verder onderzoek. Toen hij dat deed, ontdekte hij haar kalmerende effecten. Librium is soms te gemakkelijk voorgeschreven acute alcohol ontwenningsverschijnselen, maar zorg moet zo worden genomen dat het geen substituut voor een afhankelijkheid van alcohol geworden.

  Valium ®, of diazepam, is goedgekeurd voor gebruik als een angst reliever in 1963 en kan ook gebruikt worden in alcohol terugtrekking behandeling. Valium ® kan worden gebruikt voor de behandeling van spierpijn. Voor mensen met bepaalde zenuw of neurologische ziekten, Valium ® helpen beheersen tremoren, of schudden, maar paradoxaal genoeg, kan dat leiden tot deze voorwaarden, indien de gebruiker een afhankelijkheid van het zich ontwikkelt.

  Xanax ®, of alprazolam, werd geïntroduceerd in medisch gebruik in 1981 door Upjohn Laboratories. Upjohn later gefuseerd met de Pharmacia en vervolgens de Pfizer farmaceutische bedrijven. Xanax ® wordt voornamelijk voorgeschreven voor paniek en angststoornissen. Het is uitgegroeid tot een van de meest voorgeschreven benzodiazepines wereldwijd.

  Als een benzodiazepine wordt gebruikt langer dan medisch aanbevolen, waarschijnlijk het is dat een afhankelijkheid of verslaving, zal leiden. Benzodiazepinen mogen nooit worden gebruikt voor meer dan vier weken. In sommige gevallen is de termijn dient te worden dichter bij twee weken. Indien het geneesmiddel plotseling wordt gestopt, kunnen de bijwerkingen vergelijkbaar met alcohol terugtrekking zoals ernstige schudden en verwarring kunnen worden ervaren door de benzodiazepine misbruiker. Net zoals alcohol, benzodiazepinen druk het centrale zenuwstelsel (CNS), dus alcohol en benzodiazepines mag nooit worden samen genomen als dit maakt een overdosis of overlijden groter.

  Een geneesmiddel genaamd Anexate ®, of flumazenil , wordt meestal gegeven wanneer een benzodiazepine overdosering wordt vermoed. De intrekking effecten van benzodiazepines zijn zowel fysiek als psychologisch. Tremoren, zweten, slapeloosheid, depressie en suïcidaal gedrag kunnen optreden tijdens benzodiazepine terugtrekking.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝