sonoo > geschiedenis > Wat Goedaardige Melanoom?

 • Wat Goedaardige Melanoom?


 • Goedaardige

  melanoom is een zeer verwarrende term voor veel mensen. Meeste hoort de term melanoom en automatisch veronderstellen of kwaadaardige huidkanker melanoom. Het kan helpen om dat goedaardig melanoom begrijpen is gewoon een ander woord voor mol of NEVI /nevus. Veel mensen hebben veel van deze op hun huid, en terwijl zij vertegenwoordigen de mogelijkheid van wisselende en steeds maligne, kunnen zij ook nooit doen.

  Moles of goedaardig melanoom voorbeelden vormen clusters van pigmentcellen bekend als melanocyten. Wanneer deze cellen groeperen, produceren ze rond of ovaal van vorm, bruin, zwart of soms roze vlekken op de huid; kleur is meestal zelfs door de mol. Deze kunnen vrijwel niet groter zijn dan het hoofd van een pen, of ze kunnen de grootte van een vingertop of meer.

  ook verschillen kunnen bestaan in de textuur. Feeling een mol kan niet anders dan het gevoel de rest van de huid, of afwisselend mensen zouden de bekendmaking van de mol is hoger niveau dan de huid. Deze verschillen zijn normaal beschouwd. Andere kenmerken van goedaardige melanomen zijn dat de mol is allemaal een niveau, dat het symmetrisch is en dat het niet lijkt te groeien.

  Het is belangrijk om de definitie van goedaardige melanomen begrijpen. Dit maakt het mogelijk om goedaardige en kwaadaardige vormen van melanoom vergelijken. Vooral wanneer mensen een eerlijke huid en veel mollen, zijn ze een groter risico voor deze dodelijke vorm van huidkanker. Een belangrijk kenmerk van huidverzorging is kijken naar moedervlekken en de rest van de huid voor veranderingen wijzen op een maligne melanoom die aanwezig kunnen zijn.

  In tegenstelling tot de goedaardige melanoom, de grenzen van de kwaadaardige moedervlek zijn gekarakteriseerd worden en hun asymmetrische randen mogen niet glad zijn. De mol kan ook vertonen een snelle groei. Maligne melanoom verdachte zou kunnen worden als de mol blijft breken open en bloeden, en het kan hebben verschillende kleuren in plaats van een enkele kleur. Elke moedervlek groter dan een vingertop is meestal verdacht, hoewel sommige mensen zeer grote moedervlekken goedaardig zijn die duidelijk zijn.

  Mocht een van deze symptomen zich voordoen in een of meer mollen het beste te doen is er een huisarts of dermatoloog. Zij kunnen een steekproef van de mol of volledig verwijderen van de oppervlakte lagen om het te testen voor maligniteit. Onder veel omstandigheden, tests gelukkig kom terug met een diagnose van goedaardige melanomen. Veel dermatologen raden jaarlijkse examens voor mensen die een aanzienlijk aantal mol. Dit is een goede manier om te bepalen of er veranderingen gedurende het gehele jaar, dat zou moeten testen geweest.

  Natuurlijk, een ander preventief voor mensen is om zeer voorzichtig te zijn over de blootstelling aan de zon. Goedaardige melanoom kan gemakkelijk worden maligne melanoom als mensen geen gebruik zonnebrandcrème regelmatig en beschermende kleding te dragen in de zon. Dit huidkanker is absoluut in verband met schade aan de huid, veroorzaakt door blootstelling aan de zon.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝