sonoo > gezondheid > Hoe kies ik de beste Frozen Shoulder Oefeningen?

 • Hoe kies ik de beste Frozen Shoulder Oefeningen?


 • Schouder pijn, verlies van beweging en stijfheid in de schouder van een persoon kunnen allemaal symptomen van een aandoening genaamd lijm capsulitis , vaker aangeduid als bevroren schouder . Hoewel de oorzaak van een frozen shoulder is niet volledig bekend, een persoon die van middelbare leeftijd is de kans groter om deze schouder problemen ervaren. Bevroren schouder oefeningen zijn vaak een van de beste manieren om de mobiliteit van de schouder te behandelen. Deze oefeningen meestal een reeks van stretching en schouder therapie bewegingen.

  De beste bevroren schouder oefeningen kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van het niveau en de aard van schouder impingement. Als gevolg hiervan moet een regelmatige routine worden ontwikkeld met de hulp van een fysiotherapeut. Om de impact te maximaliseren, moeten mensen presteren bevroren schouder oefeningen op hun eigen naast wanneer zij worden ontvangen schouder fysiotherapie.

  Indien ze regelmatig, bevroren schouder oefeningen meestal helpen verminderen of weg pijnlijke schouder symptomen. De meeste van deze oefeningen zijn bedoeld om het bedrag van de beweging toename van het schoudergewricht en de spier verlies te beperken. Een regelmatige bevroren schouder oefening routine vereist normaliter een persoon meerdere keren per dag rekken totdat de pijn afneemt schouder. Elke oefening moet algemeen worden herhaald tien tot vijftien keer in een sessie te rekken.

  Een van de beste bevroren schouder oefeningen betreft een flexie beweging. Voor het uitvoeren van deze oefening moet je rechtop staan met je armen langs je lichaam en je handpalmen naar naar de grond. Houd een touw in beide handen en langzaam je armen boven je hoofd te trekken terwijl je je ellebogen op slot. Houd dit gedeelte vijf seconden en dan terug naar de uitgangspositie.

  Een andere goede oefening richt zich op een verlenging beweging. Start de uitoefening door rechtop met je handen achter je rug. Houd een touw tussen uw handen. Langzaam zet het touw uit de buurt van je rug. Als je zo ver als je kunt, houd deze positie gedurende ongeveer vijf seconden hebben gestrekt.

  U kunt uitrekken uw borstspieren door op te staan in een hoek en plaatsing van zowel je armen op de muur net iets boven je hoofd . Langzaam lean je lichaam naar voren totdat je een rek voelt aan de voorkant van je schouders. Hou deze positie ongeveer dertig seconden.

  Om het scapulier bewegingsbereik te pakken, moet u starten in de staande positie. Gewoon schouderophalen je schouders omhoog en houd deze positie gedurende ongeveer vijf seconden. Vervolgens trek je schouderbladen terug en houd deze motie voor vijf seconden. Tot slot, trek je schouders naar beneden naar de grond en houd vijf seconden.

  Mogelijk wilt u ook om een goede schouder abductie en adductie uitoefening te verwerken in uw routine. Start in de staande positie, met een touw in beide handen met de handpalmen naar naar de grond. Licht rust het touw tegen de voorkant van uw benen en houd je ellebogen op slot. Gebruik uw goede arm, duw je gewond arm naar buiten en naar boven. Houd deze motie voor ongeveer vijf seconden.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝