sonoo > gezondheid > Wat is Bradykinesie?

  • Wat is Bradykinesie?


  • Bradykinesie is een medische aandoening die wordt gekenmerkt door een verminderde mobiliteit in personen die zijn gediagnosticeerd met de aandoening. De naam van de aandoening is letterlijk vertaald verstaan "langzame beweging. " Bradykinesie wordt soms verward met hypokinesie, maar is eigenlijk een andere aandoening.

    Een persoon die is gediagnosticeerd met Bradykinesie meestal is reeds vastgesteld dat zij een van de vele verschillende ziekten. Vaak is de voorwaarde is een symptoom dat verbonden is met de ziekte van Parkinson. Vanwege de impact van deze ziekte op de functie van de basale ganglia, kan de patiënt hebben grote moeite met het invullen van een beweging als de poging wordt gestart.

    Het proces van Bradykinesie is vergelijkbaar met dat van hypokinesie, maar eigenlijk heeft betrekking op een totaal andere aandoening. Hoewel alle vormen van Kinesis te maken hebben met beweging, is gericht op moeilijk hypokinesie inleiding beweging. Daarentegen Bradykinesie heeft te maken met de snelheid van de beweging zodra de beweging wordt gestart. Het is mogelijk dat een patiënt aan beide voorwaarden ervaring, vinden het moeilijk om verkeer te leiden en dan ook moeite door naar de volgende logische conclusie van de beweging.

    Samen met zijn nauw verbonden met Parkinson, kan Bradykinesie soms optreden als gevolg van het gebruik van anti-psychotische medicatie. Door het rustgevende karakter van veel anti-psychotische drugs, de patiënt kan betreden een toestand van rust waar bewegingen aanzienlijk vertraagd. Gekwalificeerde artsen kunnen worden doseringen kunnen aanpassen, zodat de drugs de gewenste toestand van rust kunnen bereiken zonder dat er een ongewoon hoog bedrag van moeilijkheden met beweging. Het is belangrijk op te merken dat de anti-psychotische drugs niet Bradykinesie veroorzaken bij alle patiënten.

    Een vrij veel voorkomende vorm van behandeling voor Bradykinesie is het gebruik van het medicijn L-DOPA. Meestal oraal toegediend, dit geneesmiddel is een voorloper die zal omzetten in dopamine zodra de pil is opgelost in het lichaam. Verschillende medicijnen paar L-DOPA met een soort van remmende agent die niet in staat de conversie plaatsvinden totdat de medicatie de hersenen bereikt. Dit zorgt voor het maximale effect bij het tegengaan van een toestand van Bradykinesie, en kan helpen om de respons van de patiënt om allerlei kinesthetische prikkels te verbeteren.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝