sonoo > gezondheid > Wat is Longontsteking?

 • Wat is Longontsteking?


 • De medische term pneumonie daadwerkelijk betrekking heeft op meer dan 50 aandoeningen van de luchtwegen die betrekking hebben op de functie van de lucht de longen van zakjes, of longblaasjes. Er zijn een aantal irriterende stoffen die kan leiden tot longontsteking te ontwikkelen, met inbegrip van bacteriën, virussen, mycoplasma, schimmels en chemicaliën. Zodra een van deze irriterende weet te omzeilen natuurlijke afweer van het lichaam, een infectie vormen in het diepste deel van de longen. Aangezien het lichaam witte bloedcellen de uitstoot in de bestrijding van deze infectie af, vloeistoffen vullen de longblaasjes en bronchiën. Het is deze vochtophoping-up en latere ziekte die velen van ons beschouwen longontsteking.

  Virale pneumonie is de meest voorkomende vorm, maar ironisch genoeg het niet altijd het ergste symptomen te produceren. Veel mensen contract virale longontsteking kort na elkaar de bovenste luchtwegen ziekte reeds heeft gevormd. Virussen verbannen uit de longen via hoesten kunnen opnieuw aanzuiging in de luchtzak en vormen een nieuwe infectie. Patiënten met een virale longontsteking kan merken een geleidelijke toename van de symptomen, te beginnen met een aanhoudende hoest en leidt tot hoge koorts en misselijkheid. Ernstige gevallen van virale longontsteking kan verlangen behandeling in het ziekenhuis, maar veel artsen suggereren waardoor de infectie aan zijn loop lopen over een paar weken.

  Sommige mensen ontwikkelen een longontsteking na blootstelling aan bacteriën, vaak in een ziekenhuis of rond openbare ruimtes in de winter maanden. Bacteriële longontsteking heeft een veel snellere aanvang, met plotselinge koorts en pijnlijke ademhaling opgemerkt tijdens de eerste paar uur. Vroege behandelingen voor bacteriële longontsteking meestal sprake orale antibiotica, maar veel stammen van bacteriën resistent zijn geworden in de afgelopen jaren. Bacteriële longontsteking kan slechts voor 25 procent van alle gevallen, maar het is vaak de dodelijkste vorm te contracteren. De ouderen en de zeer jonge leeftijd zijn bijzonder kwetsbaar. Sommige patiënten op ventilator systemen te ontwikkelen bacteriële longontsteking als gevolg van het omzeilen van de machines 'van de natuurlijke afweer systemen.

  Er is ook een vorm van longontsteking, veroorzaakt door een klein organisme genaamd mycoplasm. Deze bijzondere vorm van de ziekte is niet zo slopende als haar virale of bacteriële neven, vandaar de gebruikelijke naam lopen pneumonie . Die diagnose longontsteking lopen meestal kan functioneren zonder medisch ingrijpen, hoewel over-the-counter-medicijnen zijn voorgeschreven in het algemeen voor pijn en andere symptomen.

  Een andere mogelijke oorzaak van longontsteking is de inademing van chemische stoffen of andere vreemde irriterende stoffen. Sommige mensen kunnen contract longontsteking na een zitting van braken. Zodra de reisagent de longblaasjes bereikt, kan een irritatie vormen en de zuurgraad van het materiaal verder te vernietigen longweefsel. Dit is de zogenaamde chemische longontsteking, en kan permanente schade veroorzaken als het gebied niet volledig kunnen worden geïrrigeerd. Degenen die werken rond gevaarlijke chemische stoffen in poedervorm of worden blootgesteld aan zure dampen zijn bijzonder kwetsbaar voor chemische longontsteking.

  Ernstige gevallen van longontsteking inderdaad kan fataal zijn. Een aantal van de patiënten die lijden aan chronische ziekten zoals aids of hart-en vaatziekten kunnen in feite vervallen een opportunistische vorm van longontsteking, niet van hun primaire arbeidsvoorwaarden. Hoewel pneumonie zelf is niet bijzonder besmettelijk, de omliggende virussen en bacteriën kan nog steeds verzorgers en anderen infecteren in nauw contact. Het loont de moeite om uw handen regelmatig wassen en drukte te vermijden bij de behandeling van een patiënt met een longontsteking.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝