sonoo > gezondheid > Wat is een Nier Dieet?

 • Wat is een Nier Dieet?


 • De renale dieet is een dieet voorgeschreven aan patiënten die lijden aan een nierziekte. De nieren zijn verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam. Ze houden ook rode bloedcellen naar behoren functioneert en onderhouden van gezonde botten. Wanneer een persoon die een nierziekte volgt geen nier dieet heeft, kan het lichaam niet efficiënt elimineren vloeistoffen en afval. Als gevolg hiervan kunnen de ervaringen van patiënten een scala van gezondheidsproblemen.

  Mensen die een nier-dieet volgen moet vermijden nuttigen van te veel vloeistoffen, omdat dit zal leiden tot de nieren om harder te werken. Degenen met een nierziekte die overmatig drinken vloeistoffen zullen ervaren zwelling, hoge bloeddruk, kortademigheid, nieren en verdere verslechtering. Voedingsmiddelen en vloeistoffen zoals koffie, frisdrank, water, melk, thee, soep en ijs moet zelden worden gegeten.

  Nierziekten patiënten die gedialyseerd moeten nemen meer eiwit dan patiënten die momenteel niet gedialyseerd. Deze patiënten moeten consumeren meer vlees, gevogelte, vis en kaas. Ze kunnen ook vinden eiwit in groenten en fruit, brood en granen.

  Patiënten die lijden aan een nierziekte hebben vaak een overmaat aan kalium in hun lichaam. Wanneer bij een instantie een hoog niveau van kalium bevat, kan het hart stoppen met functioneren zonder waarschuwing. Ter bestrijding van dit gevaar, kunnen degenen die volgen een nier dieet eet meer groenten en fruit, levensmiddelen die kleinere hoeveelheden kalium. Andere lage-voedingsmiddelen kalium bevatten brood, rijst en noedels. Patiënten moeten niet vergeten dat bijna alle levensmiddelen hebben kalium en moeten dan ook toezien serveren porties.

  Na een nier dieet vereist dat de patiënten beperken hun inname van natrium ook. Natrium, of zout, is gelegen in het menselijk lichaam. Te veel natrium zorgt ervoor dat het lichaam om water vast te houden. Op zijn beurt, te veel water in het lichaam veroorzaakt patiënten ervaren ademhalingsmoeilijkheden en zwelling. Wanneer een nier patiënt lijdt aan vochtretentie, moeten de nieren harder werken om te functioneren. Ter beperking van de inname van natrium, dient de renale patiënten vermijden consumeren te veel bewerkte voedingsmiddelen. Zij moeten hun eten seizoen met knoflook en andere vormen van specerijen.

  Een nierpatiënt heeft vaak een verstoring van fosfor en calcium in het lichaam. Meestal heeft hij of zij grote hoeveelheden fosfor en afnemende niveaus van calcium. Wanneer het lichaam hoeveelheden calcium beperkt is, worden de beenderen zwak. In contrast, hoge niveaus van fosfor zorgen dat de botten broos worden. De patiënt lijdt aan pijn in de gewrichten en jeukende huid.

  Om te voorkomen dat consumeren te veel voedsel dat fosfor bevatten, de renale patiënt moet beperken inname van pindakaas, donker gekleurde frisdrank, vruchten, ijs en andere voedingsmiddelen die hebben een hoog gehalte aan fosfor. In plaats daarvan moet de nierpatiënt meer broccoli, sorbet, courgette, pompoen eten en andere levensmiddelen laag in fosfor.

  Onder de zorg van een arts, kan een nierziekte volgen van patiënten een nier dieet dat zal verbeteren gezondheid van de patiënt. Het doel van dit dieet is te helpen de nieren afvalstoffen en vocht uit het lichaam op een meer efficiënte manier. Door het vermijden van voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat de nieren harder te werken, kan de patiënt genieten van sterkere botten, een gezonder hart, lagere bloeddruk, en een algemeen gevoel van welzijn.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝