sonoo > gezondheid > Wat zijn Dairy Alternatieven voor lactose-intolerantie?

 • Wat zijn Dairy Alternatieven voor lactose-intolerantie?


 • Lactose-intolerantie is een aandoening gekenmerkt door moeilijk verteren van lactose, dat is de belangrijkste suiker gevonden in melk. Sommige bevolkingsgroepen waaronder Aziaten zijn veel meer vatbaar voor lactose-intolerantie, als gevolg van historische verschillen in dieet. Een brede waaier van zuivel alternatieven zijn ontwikkeld voor mensen die lijden aan lactose-intolerantie, met veel producten die heel lekker.

  lijders van lactose-intolerantie gewoonlijk intestinale ongemak ervaring na consumptie van zuivel-producten, waardoor de staat relatief gemakkelijk te diagnosticeren. Als zuivel consumptie gaat gepaard met gas, krampen, misselijkheid en diarree, een bezoek aan een arts aan lactose-intolerantie te bevestigen kan worden in orde. De aandoening wordt veroorzaakt door een gebrek aan lactase, een enzym dat spijsvertering lactose afbreekt. Als gevolg daarvan lactose-intolerantie varieert in ernst, met een aantal slachtoffers staat van het eten van minimaal zuivelproducten, die anderen niet kunnen zuivel consumeren at all.

  In de meeste gevallen kunnen mensen met lactose-intolerantie consumeren leeftijd kazen, omdat het verouderingsproces heeft de lactose opgesplitst. Bovendien hebben sommige dierlijke melk lager in lactose dan anderen, en experimenten met geitenmelk, paardenmelk, schapenmelk en succesvol kunnen zijn. Sommige mensen hebben ook geëxperimenteerd met lactase pillen genomen voor het eten zuivel. Zijn echter zuivel alternatieven beschikbaar, en zijn uitstekende opties.

  Zuivel alternatieven zijn gemaakt door een verscheidenheid van culturen duizenden jaren, en niet met het doel van lactose-intolerantie in gedachten tot voor kort. In Japan bijvoorbeeld, waar melkvee zijn een recente invoering, soja en rijst, melk zijn gemaakt voor eeuwen en gebruikt in een verscheidenheid van levensmiddelen. Naast lager vet-, zuivel alternatieven hebben vaak een hogere voedingswaarde dan melk, melk vooral koemelk, afhankelijk van wat ze zijn gemaakt van.

  De twee meest voorkomende zuivel alternatieven zijn soja en rijst melk. Beide zuivel alternatieven beschikbaar zijn in vers, bevroren of gestabiliseerd en veilig plat vormen, en worden meestal opgeslagen in de meeste grote winkels. Met de groeiende populariteit van soja producten, sojamelk is waarschijnlijk de makkelijkste zuivelfabriek alternatief te vinden. Zowel soja en rijst, melk zijn gemaakt door het weken en versnipperen de bron graan vóór het uitpersen van het door kaasdoek of een fijnmazige zeef.

  zijn echter ook alternatieven zuivel gemaakt van noten, met amandel en cashewnoten melk relatief gemakkelijk te verkrijgen. In theorie kunnen de meeste noten worden gebruikt om zuivel alternatieven, en ook smaak goed. Veel commerciële moer melk zijn verkrijgbaar in een breed scala van smaak opties, met inbegrip van chocolade, vanille, en chai. Sommige consumenten daadwerkelijk de voorkeur aan de smaak van zuivel alternatieven voor die van conventionele melk.

  meeste zuivel alternatieven kunnen worden overgehaald tot kaas en boter configuraties ook. Sommige moer verse kazen zijn vergelijkbaar met hun tegenhangers zuivel, en zijn geschikt voor gebruik in de keuken alsook voor rechte consumptie. Tal van bedrijven ook vervaardiging heerlijke zuivel gratis ijs voor veganisten en de lactose-intolerantie die waard zijn te proberen. Lactose-intolerantie is een uitstekend excuus voor het verbreden van het gehemelte met een scala aan nieuwe ervaringen smaak, en veel zuivel alternatieven kunnen ook gemaakt worden thuis, iets wat niet gezegd kan worden voor conventionele zuivel.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝