sonoo > gezondheid > Wat zijn de symptomen van botkanker?

  • Wat zijn de symptomen van botkanker?


  • primaire botkanker, kanker of die afkomstig zijn van een bot, is relatief zeldzaam, maar komt vaker voor bij kinderen dan volwassenen. Echter, kanker die zich verspreidt of metastasizes het bot is veel meer voor alle leeftijden. In feite, sommige vormen van kanker vaak verspreid naar bot, zoals schildklier, prostaat-, long-of borstkanker. Bovendien, terwijl kanker kan afkomstig zijn van of de verspreiding op een been, de armen en benen zijn het vaakst getroffen. Waar en hoe de ziekte zich manifesteert in het algemeen bepaalt wat symptomen van botkanker kan worden ervaren.

    In tegenstelling tot andere vormen van kanker die specifiek zijn voor bepaalde organen en benoemd als zodanig volgens de locatie in het lichaam, bot kanker in het algemeen worden gezamenlijk aangeduid als sarcomen . Maar er zijn drie verschillende types van primaire bot kanker: chondrosarcoom , die meestal van invloed op het kraakbeen van het bekken, heupgewricht, of schouder; osteosarcoom , die meestal optreedt in de bovenarm of knie, en Ewing-sarcoom , die doorgaans plaatsvindt in het bot of zenuw weefsel van de benen, armen, bekken, of ruggengraat. Daarvan zijn osteosarcoom en Ewing-sarcoom vaker voor bij jonge mensen tussen de leeftijden van 10 en 25 jaar. Chondrosarcoom, aan de andere kant, is bijna uitsluitend gevonden bij oudere patiënten.

    Helaas kunnen de symptomen van botkanker niet weergegeven in belangrijke mate tot de ziekte is gevorderd. Bovendien zijn vele vormen van deze kanker langzaam ontwikkelen gedurende een lange periode van tijd, die prompt de patiënt om de symptomen van botkanker bij te dragen tot een leeftijd-gerelateerde aandoening in plaats daarvan, zoals artritis. Andere factoren die invloed hebben op de symptomen van botkanker zijn de specifieke locatie en grootte van de tumor.

    De meest voorkomende symptoom is van algemene pijn in het getroffen been, die kan worden omschreven als saai en pijn, of als een scherpe en stekende. Pijn kan ook onderbroken worden. Soms een forfaitaire of groei kan voortkomen uit de kanker site die niet gepaard gaat met pijn. Helaas, ook dit kan worden genegeerd in de overtuiging dat de groei kan een cyste. Ten slotte is het niet ongebruikelijk dat een patiënt geen symptomen van botkanker bij alle ervaring.

    Er kunnen andere symptomen van botkanker die andere dan pijn echter voorkomen. Eerste, onverklaarbare zwelling van een ledemaat of gezamenlijke kan erop wijzen dat een tumor aanwezig is. Soms vermoeidheid, koorts en onverklaarbaar gewichtsverlies optreden. Bovendien kan de verschijning van bottumoren leiden tot een overschrijding van calcium in de bloedbaan circuleren, die kan produceren misselijkheid en periodes van mentale verwarring. Ten slotte kan de bot aangetast worden meer vatbaar zijn voor fracturen, die kunnen verklaren waarom veel arm en been bot vormen van kanker worden ontdekt tijdens de behandeling van röntgenfoto's genomen na een val of letsel.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝