sonoo > industrie > Hoe kan ik leren om te ontspannen?

 • Hoe kan ik leren om te ontspannen?


 • Bij het bespreken van hoe je kunt leren om te ontspannen, moet het duidelijk zijn dat versoepeling betekent niet noodzakelijkerwijs met enorme breekt uit uw drukke leven, dat de meeste mensen hebben een paar minuten tijd voor elke dag, en dat het iets is die gemakkelijk kunnen worden geleerd. U kunt besteden veel geld en tijd te lezen of te leren veel van ontspanning technieken. Zij kunnen worden onderwezen in overleg met oefeningen zoals yoga of tai chi chuan. Als alternatief kan je lessen meditatie, zelf-hypnose klassen of zelfs leren hoe om te ademen in specifieke manieren die u kunnen helpen leren om te ontspannen. Maar voor velen van ons hebben om dit te doen is meer spanning produceren. Vrees niet: zoveel als deze klassen kan nuttig zijn, ze zijn niet verplicht om te leren hoe om te ontspannen.

  U hoeft een kleine hoeveelheid tijd wanneer u waarschijnlijk geen onderbrekingen zijn. Moms thuis met baby's die de neiging hebben om naar de karweitjes bij baby's slapen moet geven zelf de eerste drie tot vijf minuten van het NAP baby tijd voor een beetje ontspanning. Als je op het werk of thuis, vinden een rustige plek om te zitten, of misschien zelfs liggen. Plan voor een drie-tot vijf minuten sessie van ontspanning, of zoveel als vijftien tot twintig minuten als je kunt beheren.

  Veel technieken die je leren om te leren ontspannen te concentreren op twee dingen: duwen gespannen en afleidende gedachten uit je geest voor een paar minuten, en observatie van de manier waarop je ademen. Het klinkt vrij simpel eigenlijk, maar veel mensen vinden hun verstand racen met gedachten die zal binnendringen. U kunt te maken hebben een seconde of twee van de aanpassing wanneer je geest binnendringt op uw ontspanning tijd door te vertellen die gedachten u terug te krijgen om ze te zien zijn. Zie het als gelijk aan brengen van een persoon op de telefoon in de wacht voor slechts een paar minuten.

  Breath waarneming kan vele vormen aannemen, waaronder het leren hoe om te ademen in bepaalde patronen. Veel mensen vinden opgeleid ademhaling een beetje gespannen, vooral in het begin. In plaats van te leren om te ontspannen, probeer te concentreren op hoe je ademhaling. Stel jezelf vragen over dat houden u gericht. Zijn uw ademhaling zelfs bijvoorbeeld? Heeft u diep inademen, langzaam, gelijkmatig? Met je ogen dicht, en met u liggende of zittende in een comfortabele plek, gewoon jezelf toestaat zich te richten op dat adem en voelen. Vergeet niet dat er niets mis is met hoe je ademt, je bent er gewoon om het te observeren.

  kans is groot dat u een paar minuten door te brengen met je ogen dicht gewoon concentreren op je ademhaling patronen. Als u de tijd om een versoepeling zitting nemen iets langer hebt, kunt u leren om een beetje meer ontspannen door het starten van een "geest scan" van hoe je lichaam voelt. Zo kunt u zien als je armen, je benen, je tenen of uw wervelkolom ontspannen. Met elke uitademing, besteden weinig tijd zodat je volledig worden ondersteund door stoel, bank of vloer en probeer om je lichaam gewoon diep zinken op zijn plaats. Als je de weg kwijt, gewoon terug naar de adem waarneming.

  Zodra je deze simpele ontspanning techniek onder de knie, sommige denken als je vrije tijd een moment over andere dingen die je kunnen ontspannen. Bijvoorbeeld, sommige mensen ontspannen door middel van een twintig minuten durende dutje, of anderen door het krijgen van een massage. Een warm bad met aromatische essentiële oliën, of een paar minuten van de vergadering in de zon doen het voor andere mensen. Kijk naar kleine eenvoudige manieren om de omstandigheden die u zullen helpen om te leren ontspannen of zijn van nature ontspannen en comfortabel te maken.

  Het makkelijk te raken in de benadering dat er een enkele "juiste manier" om te ontspannen. Dit is niet altijd het geval. Integendeel, van mening dat er wellicht vele manieren waarop je kunt leren om te ontspannen, en dat enkele van deze methoden zullen worden tijdrovend. Indien nodig, schema een paar minuten van elke dag tijd voor uw ontspanning sessie, en eer de noodzaak voor anderen in je leven tot een paar momenten of ontspanning per dag te hebben.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝