sonoo > industrie > Wat is natuurlijk oestrogeen?

  • Wat is natuurlijk oestrogeen?


  • Vrouwen gaan door menopauze, de periode van het leven als de menstruele cyclus eindigt, produceren de reproductieve hormoon oestrogeen op een veel lager niveau dan tijdens hun vruchtbare periode. Omdat de afname van oestrogeen en andere reproductieve hormonen veranderingen in het lichaam veroorzaakt, sommige vrouwen ervoor kiezen om oestrogeen supplementen te nemen om de symptomen die gepaard gaan met de menopauze te verlichten. Helaas, traditionele synthetisch oestrogeen supplementen zijn, verwerkt in een laboratorium uit stoffen die vreemd is aan het menselijk lichaam, en zijn geassocieerd met een aantal gevaarlijke bijwerkingen, met name borstkanker. Natuurlijke oestrogeen vervangende therapie is een nieuwe optie die veel vrouwen en artsen beschouwen als veiliger en zachter op het lichaam. Het is belangrijk om er rekening mee dat de menopauze is een natuurlijke fase van het leven, niet een ziekte, en niet iedere vrouw verplicht hormonale substitutietherapie tijdens de menopauze.

    De meest voorgeschreven vorm van oestrogeen vervanging is geconjugeerde equine oestrogeen, die wordt gesynthetiseerd uit urine zwangere merrie's. Het is in gebruik sinds de jaren 1950. Naast de drie vormen van oestrogeen van nature in het menselijk lichaam-oestradiol, oestron en oestriol-geconjugeerde equine oestrogeen bevat ook equiline, een oestrogeen molecuul specifiek is voor paarden waarvan de effecten op het menselijk lichaam is onbekend. Mogelijke bijwerkingen van geconjugeerde equine oestrogeen bevatten hartaanval, beroerte, borstkanker, en diepe veneuze trombose.

    Natuurlijke oestrogenen, ook wel bioidentical oestrogeen, heeft onlangs verscheen als een alternatief voor geconjugeerde equine oestrogeen, en andere synthetische formules. Het bevat alleen de van nature voorkomende menselijke moleculen oestrogeen oestradiol, oestron en oestriol. Hoewel synthetisch oestrogeen supplementen zijn meestal oraal ingenomen, is natuurlijk oestrogeen vaker toegediend via transdermale pleister of als een crème. Veel voorstanders van de natuurlijke oestrogeen vervangende therapie geloven dat veel van de bijwerkingen geassocieerd met de traditionele hormonale substitutietherapie kan te wijten zijn aan het nemen van de supplementen mondeling. Orale oestrogenen voeren ook een hoger risico van bloedstolsels dan transdermale oestrogenen.

    Hoewel sommige studies hebben gesuggereerd dat natuurlijk oestrogeen niet dragen dezelfde risico's als geconjugeerde equine oestrogeen, zoals bloedstolsels, natuurlijke oestrogeen is een relatief nieuwe technologie, en er is minder informatie beschikbaar uit studies. Het grootste probleem met natuurlijk oestrogeen supplementen is dat ze niet worden momenteel geregeld door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Veel van de claims apothekers maken over hun natuurlijke oestrogeen producten zijn ongegrond. Natuurlijke estradiol en progesteron, een ander hormoon reproductieve vaak gebruikt in hormonale substitutietherapie, zijn beide beschikbaar in het FDA-goedgekeurde producten, echter.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝