sonoo > industrie > Wat zijn de voordelen van Suikerriet Ethanol?

 • Wat zijn de voordelen van Suikerriet Ethanol?


 • De voordelen voor suikerriet ethanol zijn zeer duidelijk, vooral in vergelijking met maïs gebaseerde ethanol. Suikerriet is in staat, pond voor pond, om veel meer energie dan de productie van maïs voor een deel omdat het makkelijker is om suikerriet ethanol te produceren. Corn vereist extra enzymen, het toevoegen van meer stappen, en kosten, aan het proces. Suikerriet biedt ook andere voordelen.

  Hoewel vaak maïs wordt geteeld op wisselende omstandigheden, waardoor het moeilijk om te bepalen hoeveel beschikbaar zal zijn van jaar tot jaar, vooral voor individuele maïs-ethanol op basis van planten, suikerriet ethanol wordt veel meer voorspelbaar. De suiker gewas, in het deel van de wereld waar het wordt omgezet in ethanol, blijft relatief stabiel jaar na jaar in tegenstelling tot gewassen in het koren gordel van de Verenigde Staten. Hoewel de regio Midden-Westen van de VS een aantal van de meest vruchtbare bodem in de wereld heeft te bieden, kunnen veel andere dingen van invloed op de graan oogst. Plagen, droogtes, overstromingen, zelfs harde wind, kunnen alle zaaien vernieling op maïs. Terwijl de Hetzelfde kan worden gezegd van suikerriet, lijkt de storm een beetje beter weer.

  Een ander voordeel van suikerriet ethanol is de oogst cyclus. Maïs wordt elk jaar geplant, meestal in het voorjaar, dan geoogst in de herfst. Er is slechts een oogst per aanplant cyclus. Echter, suikerriet biedt het voordeel van, in sommige gevallen, tot zeven oogsten vóór herbeplanting nodig is. Zo kan het veel meer energie en kosten efficiënte productie van ethanol uit suikerriet.

  Deze factoren kunnen een groot verschil maken voor een aantal redenen. Suikerriet is in staat om naar verwerkingsbedrijven meer consequent en voorspelbaar. Er is weinig reden voor een suikerriet ethanol fabriek te maken dat een producent niet zal Abler aan zijn contractuele verplichtingen te voldoen zijn. Hoewel dit ook kan waar zijn van maïs merendeel van de tijd zullen er jaren, toen het is ook niet waar is.

  De energiebalans, de hoeveelheid energie ingevoerd ten opzichte van de energie-output, is ook aanzienlijk hoger voor suikerriet ethanol ten opzichte van maïs ethanol. Voor ieder een eenheid van energie gestoken in maïs ethanol productie, zijn 1,3 eenheden gecreëerd. Voor ieder een eenheid van energie die wordt gebruikt voor de productie van suikerriet voor ethanol, zijn acht eenheden gecreëerd. Dit biedt nog een concurrentievoordeel voor suiker.

  Opgemerkt moet worden dat, voor zover additieven in benzine, ethanol producten, of ze nu uit suiker of maïs, zijn heel veel hetzelfde van de weg reageren in de auto-motoren. Tegen de tijd dat zij tot de auto, is verfijnd tot een punt waar de oorsprong niet relevant zijn. De enige relevante deel is de kosten en energie profiteren van de productie ervan. Of het nu maïs of suikerriet, ethanol zorgt voor een schoner, hogere octaan benzine. Net als biodiesel, het is ook een hernieuwbare bron van brandstof.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝