sonoo > thuis > Wat moet ik overwegen bij het kiezen van Cherry Vloeren?

  • Wat moet ik overwegen bij het kiezen van Cherry Vloeren?


  • Bij het zoeken naar hardhouten vloeren, zullen veel huiseigenaren altijd overwegen kersen vloeren. De duurzaamheid, warme uitstraling en het vermogen om te worden gebruikt in meerdere gebieden van een huis maken het een aantrekkelijke optie voor veel vloeren. Moet echter huiseigenaren weten dat ze zullen moeten factoren zoals kleuren, prijzen en onderhoud wegen eisen voordat ze zich verplichten tot een kersenhouten aankoop.

    Esthetiek kan belangrijk zijn om een huis eigenaar en kleuren kan zijn beslissing om kersen vloeren aankoop beïnvloeden. Hoewel dit type van houten vloeren typisch roodachtige tinten heeft, kan de rode wijnen variëren van licht tot diep. Als gevolg daarvan kan, kleur selectie omvatten roodachtig bruin die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in de kleur van de gemiddelde home's schema. Braziliaans kersenhout geleidelijk donkerder wordt naarmate hij ouder wordt en is blootgesteld aan zon. Aangezien kersenhout is ongeveer twee keer zo hard als eik en weert vocht, het is een multifunctionele vloer die kan worden gebruikt in de gangen, Entryways, keukens en zelfs badkamers.

    De prijs is een andere overweging dat huiseigenaren moet aanpakken. Huiseigenaren moeten zich ervan bewust dat kersen vloeren relatief zeldzaam is, aangezien kersenhout maakt slechts ongeveer 4% van hardhout voor de consument. Huiseigenaren vindt u de beste prijzen voor hout door gewoon winkelen rond. Vindingrijk huiseigenaren kunnen ook vragen met groothandelsbedrijven hardhouten vloeren, offerteaanvraag en dus vergelijk ze dat de beste prijs kan dan worden verkregen.

    Voor het kopen van kersen vloeren moeten huiseigenaren begrijpen dat zij hebben ten minste 10% meer vloeren te kopen dan verwacht, omdat van de helling van het hout op te splitsen terwijl ze geïnstalleerd. Ze moeten ook gelijke tred te houden met de fundamentele eisen kersen hout onderhoud. Om te voorkomen dat onnodig krabben, vreemde deeltjes zoals stof en zand zullen moeten regelmatig worden schoongemaakt en weg van de vloer geveegd en de eventueel daaruit voortvloeiende ondiepe krassen of deuken moeten weg worden geschuurd. Hoewel daalde vloeistoffen moeten worden opgevangen en gereinigd om te voorkomen dat vlekken en de vloeren kromtrekken, afwerking van het hout zal helpen beschermen tegen overtollige vloeistof sijpelde in. Het overspuiten van de vloer kan ook helpen om het in topvorm.

    Een huiseigenaar kan wegen veel verschillende factoren bij het overwegen van een vloer te kopen. Kan echter een investering in kersenhout een van de beste home investeringen. Kiezen kersen vloeren kunnen verhogen eigendom waarde, verlagen thuis reparatiekosten en voeg extra karakter aan het huis van een praktisch en esthetisch-geneigd huiseigenaar.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝