sonoo > voedsel > Wat zijn de verschillende manieren om een biefstuk te bereiden?

 • Wat zijn de verschillende manieren om een biefstuk te bereiden?


 • Voor degenen die genieten van de plaat af en toe van rood vlees, zijn er een aantal manieren beschikbaar zijn om een biefstuk, of voor te bereiden op zijn minst een favoriet snijden van rundvlees. De meeste manieren om een biefstuk te bereiden kan ook thuis gebruikt worden, maar het kan moeilijk zijn om de verleidelijke char merken en rijke smaken van een biefstuk opgesteld in een steakhouse professioneel dupliceren. Rundvlees kan worden geroosterd, gegrild, gestoofd, gebakken, tot diep gebakken, gestoofd of geroosterde een ideaal hoofdgerecht voor vlees liefhebbers maken overal.

  Een populaire manier om een biefstuk te bereiden is grillen. Of een professioneel grillen eenheid in een restaurant of een houtskool grill-aangedreven in de achtertuin wordt gebruikt, veel mensen lijken de textuur en smaak van een goed gegrilde biefstuk verkiezen. Grillen een biefstuk houdt een warmtebron zoals hete houtskool briketten of gas stralen geplaatst onder een metalen rooster.

  Ter voorbereiding van een biefstuk op de grill, koks vaak een warme kant voor de schroeiende vlees en een koelere kant voor gestage koken. De biefstuk wordt eerst aangebraden het creëren van aantrekkelijke hash merken en te verzegelen in zijn natuurlijke sappen. De indirecte hitte van de grill koeler kan de biefstuk op een voorkeur niveau van doneness bereiken in de tijd.

  Een andere manier om een biefstuk te bereiden is met een vleeskuikens. De biefstuk wordt geplaatst op een speciale pan vleeskuikens dat zorgt voor een zekere afvoer van overtollig vet en sappen. De gekruide biefstuk wordt vervolgens een paar centimeter onder een elektrisch verwarmingselement of een rij van gas-jets.

  snikheet een biefstuk op zulke hoge temperaturen zorgt ervoor dat het oppervlak te worden aangenaam geroosterd, terwijl de binnenkant van de biefstuk blijft vochtig en aanbesteding. Snikheet is een bijzonder populaire manier om steak bezuinigingen zoals ribeye, Porterhouse of T-Bone bereiden. Veel restaurants ook ruzie hamburgers gemaakt van gemalen lendenbiefstuk.

  Een populaire methode voor te bereiden steak bezuinigingen zoals ronde biefstuk of korte rundvlees ribben heet stoven. Smoren is een gemeenschappelijke keuken praktijk voor minder inschrijving delen van het rund-Chuck gebraad, romp gebraad, schouder gebraad en dergelijke. Ter voorbereiding van een biefstuk door stoven, is het noodzakelijk om een grote, zware pan gebruiken of Nederlands oven met een strakke deksel. De biefstuk wordt eerst geplaatst in de pan met een kleine hoeveelheid olie, en het vlees bruin is aan alle kanten. Na de drooglegging van de originele olie en andere vloeistoffen, extra liquide zoals wijn, bier of rundvlees bouillon kan worden toegevoegd. Een strakke deksel houdt in de stoom als het vlees Simmers in de vloeistof totdat deze wordt zeer inschrijving.

  Misschien is de snelste manieren om een biefstuk te bereiden zijn pan bakken en roerbakken. Een steak kan geplaatst worden in een verwarmde koekenpan met een kleine hoeveelheid olie. Veel recepten voor gebakken biefstuk oproep voor de biefstuk te worden gebaggerd in bloem of andere Paneren voor frituren. Wokken kan inhouden snijden een biefstuk in dunne reepjes en hen schroeiende in een Chinese wok totdat deze goed verwarmd. Pan frituren en roerbakken kan niet zo veel smaak aan de biefstuk koken als andere methoden, maar beide technieken zijn beduidend sneller.

  voeg

  Sommige delen van het rund best bereid zijn door middel van een proces genaamd stoven. Ter voorbereiding van een biefstuk door stoven, eerst het vlees in kleine blokjes. Het vlees kan worden aan alle kanten bruin of rechtstreeks geplaatst in een pot met sudderen, niet kokend, water of bouillon. De pan moet worden uitgerust met een strak deksel en mogen sudderen op laag vuur tot het vlees wordt inschrijving. Dit vlees mag nooit gekookt, omdat dit zal leiden tot het om stoer.

  Er is een andere manier om een biefstuk dat het effect van de pan bakken in een frituurpan creëert voor te bereiden. Sommige koks gebruiken een offerte verlaging van biefstuk, meestal ribeye, als basis voor een gerecht bekend als kip gebakken biefstuk. De ribeye steak filet eerst gebaggerd in een melk en eieren te wassen, dan gebaggerd in een gekruide bloem mengen. Deze bekleed biefstuk wordt vervolgens gefrituurd in olie totdat de coating een goudbruin is geworden. Kip-gebakken biefstuk wordt vaak geserveerd met een witte bloem op basis van jus, aardappelpuree en een assortiment van vers gekookte groenten.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝