sonoo > wereld > Wat is de oorzaak spierstijfheid?

  • Wat is de oorzaak spierstijfheid?


  • Spierstijfheid wordt veroorzaakt wanneer de spieren in een bepaald gebied van het lichaam contract en worden gespannen. Stijve spieren kan gebeuren vanuit een veelheid van situaties. Deze situaties kunnen variëren van die periodes van inactiviteit op de uitoefening, fysieke arbeid of sporten. Als spieren gezond zijn, kan spierstijfheid veroorzaakt worden door een insectenbeet, een infectie, een verwonding of eventueel bloeden in de spier en diverse medische aandoeningen.

    Spierstijfheid kan optreden in elk gebied van het lichaam. Elke langdurige stijfheid moet op worden bekeken door een arts uit te sluiten alle medische problemen die moeten worden behandeld. Spierstijfheid door het gehele lichaam in een keer kunnen tekenen zijn van griep, is echter stijfheid in de spieren meestal gecentreerd rond een deel van het lichaam op een bepaald moment.

    Stijve spieren in de nek gebied kan worden veroorzaakt door iets eenvoudigs als een slechte slaaphouding of worden blootgesteld aan koude weer voor lange tijd. Het kan worden veroorzaakt door de fysieke omstandigheden die het gevolg zijn van een letsel, whiplash, artritis of diverse spinale aandoeningen. Andere voorwaarden die ervoor zorgen dat spieren stijfheid in de nek gebied zou worden infecties zoals meningitis of polio.

    Stijfheid in de rug kan optreden na de hele nacht slapen op een matras die of te zacht of te hard. Het kan ook het gevolg van een verwonding of spinale stoornis. De gewrichten in het lichaam van een persoon kunnen ervaren stijfheid van een verwonding of een stam. Stijfheid in de gewrichten kan ook beginnen als een persoon leeftijden. Tendinitis, spierspasmen en artritis veroorzaken pijn en stijfheid in de gewrichten ook.

    ervaren stijfheid in de heup gebied is meestal een gevolg van artritis of een meer ernstige medische aandoening zoals Antley Bixler-syndroom of Hypophosphatemic Rachitis. Antley Bixler-syndroom en artritis veroorzaken stijfheid in de knieën. Een elleboog met spierstijfheid kan worden veroorzaakt door een verstuiking of Epicondylitis. Adrenoleukodystrofie Syndroom, Alexander Syndroom, Alpers syndroom en het syndroom veroorzaken Fahr spierstijfheid in de benen. Deze verschillende voorwaarden kunnen ook leiden tot stijfheid in de armen.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝