sonoo > wereld > Wat is vergroting van de billen?

 • Wat is vergroting van de billen?


 • Bilvergroting is het chirurgisch proces van het plaatsen van vet of kunstmatige implantaten in de billen van hun omvang vergroten of hun vorm veranderen. Ze kregen name populariteit dankzij de weelderige natuur van sterren als Jennifer Lopez en Beyonce Knowles. Volgens de Amerikaanse Maatschappij voor Esthetische Plastische Chirurgie, het nummer van vergroting van de billen procedures uitgevoerd verviervoudigd tussen 2002 en 2005.

  De eerste gedocumenteerde pogingen tot vergroting van de billen door implantatie vond plaats in 1969. De bil in kwestie had een fysieke misvorming dat de chirurgen geprobeerd vast te stellen met borstimplantaten. De poging gaf niet de gewenste resultaten en werd meerdere malen herhaald voordat een bevredigend resultaat werd geproduceerd met gebruik van een implantaat tussen de spieren. Het was een ingewikkelde procedure die de ontwikkeling van efficiëntere en effectievere manieren om te vergroten gestimuleerd.

  jaren liposuctie was het primaire was plastische chirurgen ervoor gekozen om de contour billen. Toen kwam de "Braziliaanse Butt Lift," waarmee artsen om vet te nemen van het ene gebied van het lichaam en het vervoer in de billen met een grote spuit. Volledige siliconen implantaten werden geïntroduceerd in de jaren 1990 en zijn uitgegroeid tot de lieveling van vergroting van de billen, of contouren.

  Veel artsen tegenwoordig de voorkeur aan de vrijheid van contouren dat de Braziliaanse Butt Lift kan bieden. Tijdens de procedure wordt vet geoogst van afzettingen rond het midden van de afdeling met behulp van liposuctie. Het vet wordt gezuiverd en strategisch geïnjecteerd in de billen regio. Patiënten waarderen de niet-invasieve en snel herstel tijd. Er is heel weinig fysieke risico, hoewel het lichaam kan absorberen tot 30% van het vet terug in zichzelf.

  Tijdens een implantatie, is een patiënt meestal onder algemene verdoving en een insnijding wordt gemaakt, hetzij op de achterkant van het bovenbeen of de vaststelling van de bil kreukt. Hoewel het meer zichtbare littekens kunnen produceren, de eerste is de meest populaire keuze, aangezien het minimaliseert de kans op infectie. Een zak is gemaakt om de implantaten in te voegen en het is ofwel geplaatst onder of boven de spier afhankelijk van de beslissing van de arts. Soms wordt dit bovendien contouren met liposuctie of vet deposito's.

  Beide billen worden behandeld op dezelfde wijze en gecontroleerd op symmetrie voordat de insnijdingen zijn gestikt dicht. Het implantaat vergroting van de billen proces duurt doorgaans twee tot drie uur van boven naar beneden, maar kan zo veel als fysieke make-up van elke patiënt verschillen varieert. De rek van het weefsel en de samenstelling van vetophopingen onder de huid zijn bepalende factoren in chirurgische tijd.

  Herstel van een bil implantatie is niet een zeer lang proces, maar kan erg pijnlijk zijn voor de eerste paar dagen. De pijn is aanzienlijk meer wanneer het onder de spier route wordt gevolgd. Ernstige pijn wordt verwacht dat voor ten minste 48 uur en bedrust noodzakelijk is voor de eerste 24 uur.

  Met beide procedures moet compressie kleding worden gedragen voor de eerste paar dagen per Doctor's Orders . Een implantatie patiënt worden voorgeschreven medicatie voor pijn en antibiotica om infectie te voorkomen. Steken worden genomen door ongeveer tien dagen, terwijl de zwelling naar beneden over de volgende weken. Met beide methoden, niet-fysieke baan houders kan gewoonlijk weer aan het werk binnen ongeveer een week.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝