sonoo > zaak > Wat zijn de oorzaken Lymfangitis?

 • Wat zijn de oorzaken Lymfangitis?


 • Lymfangitis is een infectie van de lymfevaten, een belangrijk onderdeel van filtratie het immuunsysteem proces, dat wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. Indien onbehandeld, kan Lymfangitis snel verspreid over de bloedsomloop en is potentieel dodelijk zijn.

  Lymfangitis wordt geïdentificeerd door pijnlijke, rode strepen die verschijnen onder de oppervlakte van de huid. Deze strepen hebben meestal een looptijd van de site van de oorspronkelijke infectie aan de lies of oksel gebied. Het hele gebied kan opzwellen en blaren kunnen ook optreden. De patiënt kan ook last hebben van koorts, spierpijn, koude rillingen, hoofdpijn, en verlies van eetlust.

  De bacteriën die ervoor zorgen dat Lymfangitis het lichaam kan treden op verschillende manieren. Gemeenschappelijke binnenkomst methoden omvatten schrammen, snijwonden, chirurgische wonden, insectenbeten, en een ander type huid wond. Wanneer de bacteriën met succes het lymfestelsel voeren, vermenigvuldigen zij en bewegen in het systeem.

  De meest voorkomende bacteriën Lymfangitis veroorzaken is Streptococcus pyogenes , dat is ook de bacteriën die oorzaken STREP keel. Het veroorzaakt ook infecties van het ruggenmerg, hart en longen. Door zijn vermogen om te leiden tot Lymfangitis, deze bacterie ook soms aangeduid als "vleesetende bacterie. " Stafylokokken bacteriën kunnen ook Lymfangitis veroorzaken.

  Als de bacterie zich door het lymfestelsel, veroorzaken zij de schepen te worden ontstoken. Deze ontsteking veroorzaakt de rode strepen die kenmerkend zijn voor Lymfangitis. Aangezien de bacteriën zo snel groeien, is het immuunsysteem niet in staat om te reageren snel genoeg om de infectie te voorkomen van de vorming.

  Als Lymfangitis niet wordt behandeld, kan de bacteriële infectie uiteindelijk het weefsel te vernietigen in het gebied waar de infectie zich heeft voorgedaan. Dit veroorzaakt een abces, dat is een pijnlijke brok gevuld met pus, te vormen. De onderste huidlagen kan ook besmet raken, dat is hoe de Lymfangitis komt in de bloedbaan.

  Sommige mensen lopen meer risico op het ontwikkelen Lymfangitis dan anderen. Vrouwen die een borstamputatie hebben gehad, waarbij het verwijderen van een borst en lymfeklieren, zijn meer vatbaar voor het ontwikkelen van de ziekte. Particulieren die een been hebben gehad ader verwijderd om een coronaire bypass operatie uitvoeren, worden ook op een groter risico.


Geef de bron als je wilt dit artikel geciteerd.
betrekking artikel:
好看的電影 迷幻藥 wii遊戲片80元 春之藥9son wii超級瑪莉攻略 lv官方網 ps2台片 林晟老師教學網 謝孟媛文法 魔法24 費洛蒙tw 迷魂香 林晟老師數學教學網 藍光dvd 買威而剛 xbox360台片 女用口服催情水 催情王 xyz軟體王 窮人軟體 遠東百貨 無名套裝 xyz資訊工坊 xbox360遊戲 壯陽藥品哪買 春藥網 xbox360遊戲 wii遊戲片專賣店 金榜之路 藍光廣場 藍光影片 志光 遊戲基地 Burberry 巴寶莉 網路電視盒 xbox 360台片專賣 持久術 無名套裝 xyz軟體王 無印套裝 wii超級瑪莉歐 LOUIS VUITTON 路易威登 強力春藥 Chanel 香奈兒 sogo百貨 遊戲基地 春藥王 性藥專賣店 壯陽藥 遊戲基地 迷姦 Louis Vuitton 路易威登 名師套裝 xyz軟體王 向補習說再見 gamebase 豬春藥 時間廣場 春藥 印度神油 無名套裝